Sponsoring via SponsorKliks…

Hoe werkt dat voor je?
Stel dat je iets bij Bol.com wilt bestellen. Dan ga je normaal gesproken via internet naar ‘bol.com’. Maar als je nu via een link van onze website naar bol.com gaat dan wordt onze sponsorcode meegegeven met de link. En dan ontvangen wij als koor een percentage van het bestelbedrag via bol.com als commissie. Dat is ons sponsorbedrag.

Betaalt u daaraan mee?
Nee. U betaald net zoveel voor uw bestelling als gewoon via de website van de leverancier. De commissie van de leverancier wordt door de leverancier betaald. Je betaald niets extra! De sponsoring is voor jou gratis.

Hoe zit het met mijn privacy?
De link naar de leveranciers (als Bol.com, Coolblue e.d.) bevatten alleen onze sponsorcode. Dit is nodig om de commissie aan ons koor toe te rekenen. Verder worden geen gegevens uitgewisseld. Je bent en blijft dus geheel anoniem!

Welke bedrijven doen hier aan mee?
Dat lijken er te veel om op te noemen. De meest bekende zijn de eerdergenoemde Bol.com. Maar onder andere ook Coolblue en Albert Heijn doen mee. Kijk op DEZE pagina voor een overzicht.

Wel lastig iedere keer via jullie website…
Ja, dat is wel begrijpelijk. Maar er zijn ook andere methodes. Belangrijk is dat met de link naar een leverancier ook onze sponsorcode wordt meegegeven. Waar die link verder wordt aangeklikt is van minder belang. Je kan sponsoren…:

Via onze website www.voicecollective.nl/sponsorkliks
Via Sponsorkliks https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12287&cn=nl&ln=nl
Door installatie van  Chrome/Edge-browserextensie (als je Chrome of Edge gebruikt) https://chrome.google.com/webstore/detail/sponsorkliks/ibddmcijlhljfdinapegnidiodopoadi?hl=nl
Met een app op iPhone of iPad https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210
Met een app voor Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks